neljapäev, 10. detsember 2009

Jaanuari on jälle plaan reisima minna, jälle aasiasse. Miks just sinna ei tea isegi miks. Väga täpselt ei oska ka veel seda öelda kuhu me seal lähme aga pilet Kuala Lumpurisse on juba ostetud. Mulle tundub, et reisimisega on nii, et polegi väga tähtis kuhu minna, rohkem on tähtis kuidas minna, ehk siis et mis sa seal teed või kuidas oled... Reisi õnnestumiseks on mitmeid tingimusi. Endajaoks olen avastanud vähemalt kaks - reis õnnestub siis kui midagi reisil ebaõnnestub ja mida vähem raha seda parem reis. Päris ilma rahata reisimise kogemust mul küll tegelikult veel ei ole aga mingi hetk tahaks selle ära proovida... Ebaõnnest rääkides meenub kuidas eelmine kord motika kumm katki läks ja me seetõttu ühte kohalikku kanavarbadega majasse lõunat sööma sattusime. Ükskord oli kohe selline plaanitud ebaõnnestumine - et tuli öö ja meil ei olnud kohta kus ööbida ja siis võttis üks kohalik meid enda poole... aga jah, näis siis mis seekord saama hakkab- loodame et ikka läheb õnneks! Üks tähtis asi reisiks valmistumisel on igatahes juba tehtud - Lonely Planet on lugemata!


8 kommentaari:

mari ütles ...

Kuule, Mati, sa oled päris aktiivseks hakanud oma blogimajandusega. Minul on pigem vastupidised suundumused...
Raamatukogus ei saa ju lugeda... sest võiksin palju vihaseid pilke püüda, kui lubaksin endal südamest naerda mõne Sinu tabava lause peale. Ja kodus mul interneedust ei ole. Põhimõtteliselt.
Kõik ei ole ka naljakas. Mõned asjad on väga tõsised.
Ja siis ma mõtlesin siin lugedes, et Sa mitte ei peaks hakkama kirjanikuks, vaid Sa juba oledki seda.

TS ütles ...

Ooh, tahaks ka Malaysiasse! :)
Igatahes, reisielamusi oleks pärast kindlasti vahva lugeda :).

MLR ütles ...

Selle lonely planeti asemel on mingi teine veel parem raamat, mille nimi ei tule kahjuks meelde. Aga kui aasialastest kõrini saab, ja tahad ikka valget inimest ka sekka näha, siis võta ikka lonely planet kätte. Tallinna lähedal on üks soo, kuhu esimest korda elus sattusin ja imestasin,e t selline koht seal olemas on. Aga suurem oli veel imestus, kui seal ainult välismaalasi kohtasin ja varsti selgus ka põhjus - lonely p

Anonüümne ütles ...

oppinud

Hanna ütles ...

Hahaa Mati, sul on ikka põnevad mõtted!
Kuule kui sa siiapoole juba satud, Austraaliast ei taha ka korra läbi hüpata? :)
Kuidas see reis mmuidu on, puhkuse ajal, või said mingi sellise diili nagu me rääkisime, et oleks tore?

ave ütles ...

veider pilt

Kuldar ütles ...

Su Lonely Planet on minu riiulis... nüüd ma siis tean, miks sa selle kinkisid!?

melec ütles ...

no näed, pidin ikka oma sõnad tagasi võtma... ikka väga väärtuslik kink oli!