teisipäev, 3. juuni 2008

Mõni pilt veel uusmeremaalt...

Käisime Yangiga liustiku peal ronimas. Ilm oli päris vihmane ja sellepärast oli natuke sant aga uus kogemus oli ikka. Sellised okkalised saapad ja puha.  



Põhjasaarel käisime vulkaani vaatamas. Kahjuks ei olnud see enam töökorras.



Vahepeal Yang hüppas taevast alla, ma niisama vaatasin pealt.



Siis lõpuks käisime ühes vulkaanilises imedemaas. No oli see alles imedemaa küll. Hais oli nii kõva, et ma ainult poolepeale jõudsingi. Täiesti õudne. Põrgus on samasugune hais, kuna seal on ka väävli järv. Kogu see toss seal pildil ongi tegelikult hais.




Aga muu übrus oli huvitav. Kõnnid ja siis igalt poolt auru tuleb, sest kuumavee allikad jõuavad maapeale. Kohati podises muda keeda. Oli ka üks geiser kust vesi purskama pidi täpselt kindlal kellaajal. Ma ikka mõtlesin, et kuidas ta alati nii kindlal ajal aga siis  tuli välja, et nad panid sinna seepi sisse - aga inimestele meeldis. 







Siis jõudsime Aucklandi. Seal ööbisime kohaliku ülikooli lähedal ja päris kodune oli selle hoonetes ringi käia. Raamatukogu oli nagu ülikooli raamatukogud ikka :)




Tore oli see, et sattusime just mingile maori päevale, siis tudengid tegid seal tantsu ja muud rahvuslikku asja.  Maoridel pidavat uusmeremaal minema päris hästi muidu ja nad on päris toredad - mehed kõik on ühte nägu ainult ja osadel on näos tätoveeringud.


1 kommentaar:

kiku ütles ...

vulkaaniline imedemaa ... :D