esmaspäev, 14. september 2020

 Esimene töökoht ei lasknud ennast kaua oodata. Nimelt leidsin selle haiglast 2 meetri kaugusel haigla hoovis. Kuna seal hakatakse juurdeehitusi tegema, siis kaevati seal maad ja välja tulid luukered. Eks igal haiglal ole omad väikesed saladused...

Läksin siis neid appi väljapuhastama. See oli väga tore töö, mulle väga meeldis. Seal on pinnas hästi liivane, sest on ju haigla liivalaia tänava kõrval. Liivalaia tänava nimi aga ma arvan tuligi sellest, et liiva oli laialt. Siis ongi see töö seal nagu liivakastis mängiks. See on nagu lapsepõlve hirm või unistus saaks tõeks, et tuleb luukere välja liivasees kaevates. 

Kaevatakse kellude ja lusikatega ja töövahenditeks on veel igasugu pintslid ja ka näiteks hambaorgid (no need mis on hambaarstidelgi). Tuleb hästi korralikult teha, et midagi ei liigutaks ära. Siis näeb mis asendis luukere on. Eriti neil asju ei ole, ainult mõnel on ristid kaelas. Lahe on ka see, et kohati on näha kirstu lauad, aga need on nii pudedad, et need saab pm lusikaga ära riisuda. 

Mul on ka selles suhtes huvitav, et kui muidu vaatasin luusid pildi peal siis saab nüüd vaadata päriselt ja luud on nii armsalt tuttavad oma kujult.  Päris sujuv üleminek. Lahe oleks mõne residendiga seal praktikumi teha kui veel haiglas töötaks. Ma kindlasti teeks, see oleks nii toredalt ootamatu neile, kui paluks tulla haiglasse tööriietes hoopis ja siis viiks sinna auku. Aga usun et kasulik. Võibolla järgmine aasta saab, sest nad pidid veel tulema kaevama sinna.  



Kommentaare ei ole: