esmaspäev, 24. märts 2014

Ma ei olegi täiuslik.


Üheks minu puuduseks on see, et ma ei oska rulood üles tagasi panna. Need rulood, mida projektoriga näitamiseks alla tõmmatakse ja siis kui tahad pärast tagasi saada pead tegema jõnksu allapoole ja siis ta läheb ülesse ise. Mul see ei õnnestu, mittekunagi. Ja mis eriti masendav, kõigil teistel läheb see esimese korraga. Olen püüdnud harjutada, nii et plõksin seal mingi 15 min. No ei saa. Ja ometi tundub nii lihtne asi.

Üks teine asi on veel. Ma tegelikult ei teagi kas see on otseselt halb, aga olen märganud haiglas, et ma kõnnin väga kiiresti. Koguaeg lähen teistest mööda. Ja siis ükspäev mõtlesin, et no mida ma torman.
Võibolla jääb nii mõni tähtis asi märkamata. Siis proovisin võtta poole aeglasemaks. Ikka jõudsin vanatädidele kiirelt jägi, no eks nad ole haiged ja kõnnivad vaikselt kaa. Siis võtsin veel aeglasemaks. Ja niimoodi läksin siis mööda pikki koridore söökla poole, et äkki märkan nüüd midagi uut või midagi. Eriti nagu ei märganud.

4 kommentaari:

Kairi ütles ...

:)

Merike ütles ...

Tundub, et me oleme sugulased, sest ma olen ka sellise rulooga maadelnud ja siis tuleb teine inimene ja kõik toimib koheselt...

Enest ütles ...

Ma täna tunnis just tõmbasin seda alla ja lasin üles ja mõtlesin, et küll ma olen ikka täiuslik :).

Kristel ütles ...

Minul näiteks on probleeme ühe poe isaevaneva uksega, mis minu ees kunagi lahti ei tule. Kõik teised uksed tõmbavad end alati aupaklikult lahti, kui ma neist läbi tahan minna, aga vot see Ujula Konsumi uks ei lähe lahti ja kõik. Tatsan siis tavaliselt edasi-tagasi, aga uks ei avane ikkagi. Avaneb alles siis, kui keegi teine tuleb. Mõtlen siis tavaliselt, et äkki ma olen nähtamatuks muutunud, et uks mind ei näe ja lahti ei lähe.
Aga muidu olen ma ikka päris täiuslik ;)