esmaspäev, 9. märts 2009

Ilma naljata...

Oled sa kunagi mo~elnud, et inimese hambad pole midagi muud kui pehmetest kudedest välja tungivad luu otsad, mis siis naeratamisel nähtavale tulevad, nagu tulevad nähtavale ka jalaluu otsad, kui on lahtine luumurd. Just nägin kuidas üks inimene naeratas, nüüd on päris paha olla...

9 kommentaari:

Nele ütles ...

Täitsa huvitav! Ma just mõtlesin üleeile sedasama. Et kuidas keha on sedasi loodud, et ühe koha pealt on luu väljas:) Mis seal ikka koledat. Jumala töö ju:)

kiku ütles ...

Kui see on ilma naljata, siis miks ma ikkagi naeran?! :D

MLR ütles ...

Mati, oled sa kunagi mõelnud, et Jumal on praktiline ilutegija. Haigutav tühimik söögitoru ühes otsas oleks hirmsam.

Daire ütles ...

ja kogu aeg püreesuppi süüa, oleks hirmus igav, mulle meeldib "lahtine luumurd" söögilauas ja naeratustes. Ja aitäh, et aitad näha asju, mida teinekord ise ei näegi, nii tundub maailma palju huvitavam :)

Liis ütles ...

suu on üldse väga ropp - mis see keelgi muud on kui paljas lihas!

melec ütles ...

:) keel on jah ka päris jube. Ja mis see kurgunibu veel seal ripub, nilbe asi - ega ilma asjata öelda lastele - suu kinni!

Anonüümne ütles ...

no see viimane komm oli kyll nagu nööp nööbiauku

Unknown ütles ...

ma just filmisin makro-objektiiviga silma. Noh on ikka jube vaadata esimese hooga, nii lähedalt asju. Samas on see selline suhtumise asi, mulle hallitusjuust tundus kunagi rõve ja kole ja paha, nüüd väga meeldib. Sama nende "inimkehekoledustega" , mingismõttes on see kõik kohutavalt ilus. Inimese mõistusel on see äge omadus , et ta oskab tohutult hästi hallata abstraktsioonivõimet - st kohe mõelda mingi tähendus nähtustele, kui see vähegi midagi muud võiks meenutada. Tohutu eelis ja samas ka puudus on see abstraktsioonivõime, kui ei oska seda hallata.

marivivian ütles ...

Kas sa vähemalt korrakski oled mõelnud hoopis kunstnikuks saada?:) Sa mõtled nagu kunstnik - kastist välja.